ápr.
26.

Lehull a lepel az Arkham City DLC-ről!

Több helyen is egyre erősebben keringtek a pletykák miszerint a Rocksteady új DLCt készít a Batman: Arkham City-hez, nos amint kiderült ez igaznak bizonyult de lássuk mit fogunk ezúttal kapni.

A Rocksteady megannyi szóbeszéd után tegnap végre leleplezte a Batman: Arkham City következő letölthető kiegészítését, a Harley Quinn bosszúját, ami az ígéretek szerint két órányi extra játékidőt csap majd az alapjátékhoz. A csomag május harmincadikától PSN-en keresztül 9,99 dollárért, Xbox Live-on pedig 800 MS pontért cserébe lesz beszerezhető.A brit stúdió emellett bemutatta a játék Game of the Year Edition kiadványát is, ami tartalmazni fogja az eddig megjelent összes DLC-t, valamint a Batman: Year One animációs filmet. A pakk Európában szeptember hetedikén debütál, PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon.

Addig is egy kis video a Game of the Year Edition kiadásból a DLC-ből pedig a video végén látható néhány pillanat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr774474501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása