ápr.
24.

Újra itt az alien-vadásszezon! - Crysis 3 trailer

A múlt héten a Crysis 3 trailerének töredéke borzolta a kedélyeket (a trailer trailere, ha úgy tetszik...), ma pedig már a rendes, gamplay részleteket is tartalmazó videóra csorgathatták a nyálukat a lövölde rajongói.

Magányos nanoruhás hősünk továbbra is New York betondzsungelében barangol, ám ezúttal szerencsére nagyobb mennyiségben kerül zöldövezet a játékba, köszönhetően annak a gigantikus kupolának, amit a város fölé helyeztek és mint egy bazinagy üvegházban szépen nekiállt fejlődni a növényzet.

Jó dzsungelharcoshoz méltóan lesz egy íjunk is, ami valószínüleg nagy szerepet fog kapni a játékban, hiszen ott van minden promo anyagon, ami eddig kijött a játékról. A sunyiskodó játék stílust kedvelők mindenesetre már most dörzsölhetik a kezüket...

Képek a tovább után!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr694471501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása