már.
16.

Diablo 3 - Megjelenés

Régóta tudjuk, hogy készül a Diablo III. Nagyon régóta. De tegnap végre a Blizzard bejelentette a hivatalos megjelenési dátumot. Kedvenc hack-and-slashünk Május 15.-én rajtol, legalább is egy része. A PvP (azaz játékos játékos elleni) mód később kerül bevezetésre, mivel a fejlesztők nem voltak megelégedve vele.

A játék már előrendelhető, emellett a gyűjtői kiadás is érdemel pár szót. A 100$-os áron vesztegetett csomagba kerül egy Hogyan készült DVD, egy Artwork-öket tartalmazó album, egy lemez a játék zenéivel és egy teljes verziós Diablo II kiegészítő lemezestül.

Akinek úgy tartja kedve, akár "ingyen" is hozzájuthat a játékhoz. Ehhez nem kell mást tenni, mint egy évre előfizetni a Blizzard szebb napokat is látott mmo-jára. Blizzék szemmel láthatóan nagyon fel akarják dobni az egyre csökkenő WoW előfizetéseket. Amik ugyan még mindig milliós létszámúak, de hát a profit az profit, na...

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr204319816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása