feb.
03.

Mass Effect 3: Mozgásban a multiplayer

A Mass Effect trilógia záró rész elődeivel ellentétben multiplayer támogatást is kapni fog. A multi coop módra lesz kihegyezve amely során négy fős csapatokban óvhatjuk meg a galaxis biztonságát. A pályák újak lesznek mivel ugyan a singleben nem szerepelnek azonban ténykedésünk befolyásolhatja a történet végkimenetelét. A multiban ezenkívül természetesen új karaktereket hozhatunk létre. A Mass Effect 3 (az ígértek szerint) március 9-én landol az európai boltok polcain PC-n, PS3-on, xboxon egyaránt(csak nehogy ez is úgy legyen mint az Arkham City). Én személy szerint nagyon várom már és biztos vagyok benne, hogy egy fanatasztikus záró részt fogunk kapni a Biowaretől.

A Mass Effect játékoknak mindig kitűnő volt a szinkronja. Itt bemutatkoznak a szinkronszínészek és a régiek mellett megismerhetünk pár újat is és azokat a karaktereket akiknek a hangjukat kölcsönzik (aki szemfüles felismerhet pár ismerős arcot még az újak között is).

Címkék: 3 effect mass multiplayer

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr934055514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása