jan.
24.

2012-ben érkezik a Meleg Testek...

 Nem, még mindig nem őrültem meg, bármennyire is furcsán hangzik ennek a bejegyzésnek a címe, de higgyétek el, hogy a bejegyzés alanyáról sem mondható el más. Nevezeten nem másról, mint a 2012-ben debütáló Warm Bodiesról van szó, amely magyarra fordítva úgy hangzik, hogy Meleg Testek. Már a cím hallatán is megszólalt bennem a vészcsengő, bár én sokkal inkább valami homoszexuális romantikus filmre számítottam, de azok alapján, amit olvastam róla, talán még így is jobban jártunk volna, de nem. Nem bizony, a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy ez lehetséges, hogy egyáltalán ezt bárki komolyan veszi, pedig így van. A film ugyanis nem szól másról, mint hogy egy zombi apokalipszis során az egyik élőhalott megöli egy lány barátját, akivel aztán végül egymásba szeretnek. Nem viccelek, tényleg erről fog szólni a film és ilyenkor kérdések egész sorozata merül fel bennem. Hogy gondolhatja ezt bárki is komolyan Hollywoodban? Nem elég, hogy ez a túlhájpolt Twilight franchise egész egyszerűen meggyalázta a vámpírok és a vérfarkasok mítoszát, most a zombikkal is meg akarják tenni ugyanezt. A The Walking Dead rajongói szerintem a sírva vonulnának ki a moziból, ha mégis arra vetemednének, hogy megnézzek ezt a filmet, az irgalmatlanul röhejes alaptörténete ellenére. Ijesztő, hogy ezek a tiniknek szánt filmek mennyire sz*rok, már bocsánat a kifejezésért. Példának okáért itt van például ez az egész Alkonyat franchise, amelyről nemrég azt olvastam, hogy maga Robert Pattinson is utálja, aki főszerepet játszik ezekben a filmekben. Aztán itt van ez a Taylor Lautner, aki gyakorlatilag azzal csinált karriert, hogy folyamatosan leveszi a pólóját és ezzel akkora sikereket ért el, hogy egy önálló filmet is kapott, méghozzá az Elhurcolvát, amely hála Istennek óriási bukást eredményezett a mozikban. Hihetetlen, hogy azzal csinált karriert, hogy világszerte lányok milliói vannak oda érte azért, hogy mennyire jóképű pasi, de ez nem menti fel őt az alól, hogy milyen csapnivaló színész, pedig már elég régóta a szakmában van, konkrétan 11 éve. Aki látta a Cápasrác És Lávalány Kalandjai 3D-ben (2005) című filmet, az nagyon jól tudja, hogy sosem volt egy ígéretes tehetség. Most pedig, 2012-ben ott tartunk, hogy miután a világszerte tomboló vámpír mánia lecsengett, most a zombikkal teszik meg ugyanezt és egy újabb a tinik által túlhájpolt filmre van kilátás. Megpróbálhatnánk mentegetőzni azzal, hogy ez valójában csupán az Alkonyatot kiparodizáló, komolyan vehetetlen film lesz, de egyelőre nem így áll a helyzet. Ráadásul egy olyan ember rendezi, aki olyan filmeket tett le az asztalra, mint például a 2011-es 50/50, amelyet jómagam nem láttam, de IMDb-n 8.0-át kapott, amely azért nem egy rossz arány. Azt, hogy egy olyan színész, mint John Malkovich, mit keres egy ilyen borzalomban, azt elképzelni sem tudom, mindenesetre reméljük a legjobbakat.

Végezetül pedig íme egy elgondolkodtató idézet Stephen Kingtől: "A Harry Potter a félelmek legyőzéséről, a belső erő megtalálásáról szól és arról, hogy hogy döntsünk helyesen viszontagságos helyzetekben. Az Alkonyat meg arról, hogy nagyon fontos, hogy legyen egy pasid."

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr623744931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

COdY · http://warzoneonline.blog.hu/ 2012.01.25. 10:44:02

Ez nem semmi:):) a cím hallatán sztem tudom kire gondoltál egyből:):)
süti beállítások módosítása