jan.
02.

Vége az Intrókészítő versenynek!

Véget ért az intro készítő versenyünk! Akik esetleg nem lennének képben, december elején hírdettük meg első versenyünket, ahol a nevezőknek kis bevezető videókat kellett gyártani. Hatan jelentkeztek is, ami szerintem elég jó arány, egy hozzánk hasonló kis blogon és mind a hat versenyzőnk remek intrókat küldött, amiket alant meg is tekinthettek és szavazhattok is rájuk.

A hivatalos értékelésre azomban, még egy darabig várnotok kell, ez az én hibám, az előttünk álló hét meglehetősen zsúfolt számomra, ugyanis most lesz a szallagavatóm. Plusz még a beígért nyereményeket is be kell szereznünk. Szóval legyetek még egy kicsit türelemmel, hamarosan elkészítjük az értékelő videót. Addig is lessétek meg még egyszer a beérkezett intrókat és szavazzatok a kedvencetekre:

Beérkezési sorrendben:

Theo

PCVeterán

Frog


Játékbarlang Nyereményjáték - Filmbemutató intró by sjay95


Játékbarlang Nyereményjáték - Játékbemutató intró by sjay95

Delta

Infinity

Borsesz

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr583513686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pizzapapa · http://warzoneonline.blog.hu/ 2012.01.07. 03:54:02

Hali Delta!
Csak nekem nem jelenik meg a kommented? Na tehát , azért nincs külön szavazódoboz, mert nem kaptunk annyi filmes intrót, így fölösleges volt két szavazást kirakni.

Amúgy a szavazóboxot csak azért tettem ki, mert csúsztunk az eredményhírdetéssel és gondoltam addig is lássák a versenyzők, hogy miként teljesítettek. Mellesleg az értékelés nem a közönség szavazás alapján történt, csak véletlen egybeesés, hogy ugyanaz lett a végeredmény.
süti beállítások módosítása