nov.
09.

NFS: The Run trailer

A Need for Speed széria az utóbbi időben kezdett kissé ellaposodni, valljuk be nagy, szabadon bejárható területeken száguldoztunk már eleget. Az új The Run című epizóddal a fejlesztők megpróbálják felkavarni az NFS állóvizét. Aki már látott részletet a játékból, az maga is megmondhatja, hogy inkább emlékeztet egy interaktív akciófilmre, mint verseny játékra.Ezt pedig a készítők nem is próbálják palástolni.

Az ugye szokás volt a korábbi részekben, hogy egy dögös modell csajjal (aki általában az átvezetőkben is feltűnt) próbálták vásárlásra bíztatni a játékosokat. Nos ezúttal ez elmarad, de találtak más "húzó erőt", Ő pedig nem más, mint az akciófilmek és a robbanások királya Michael Bay. Noha arról nincs információm, hogy komolyabban belefolyt volna a játék készítésébe, de az alábbi trailer az ő közreműködésével készült, igen mind a 2 perc. Mindenesetre egész hangulatos lett, csak az mindig is zavart, hogy egy híresség nevével akarják feldobni az eladásokat.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr653363353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása