nov.
07.

Életjel + Counter-Strike:GO

Sziasztok!

 Nos az utóbbi két hétben nem volt más a blogon csak csend és hullaszag. Ez annak köszönhető, hogy mindkettőnket lefoglalnak a mindennapok teendői. Nekem a suli és a meló mellett még a múlt héten becsúszott, egy igazán hangulatos kis betegség is, így inkább hanyagoltam a videó készítést. Cody is hasonló cipőben jár, így nézzétek el nekünk ezt a kis kihagyást. A hangom szerencsére már rendbejött, így a héten mindenesetre már várhattok tőlem egy játék kritikát és a barlang Rádió második adását is szeretném minnél előbb nyélbeütni. Szegény vendégeinket már így is megvárakoztattuk. Ha olvassátok akkor innen is bocs.

Ennyi lettem volna és most a poszt második témája:

 Ha CS fanatikus vagy, akkor biztos értékelni fogod ezt a több mint egy órás videót. Noha a legújabb Counter Strike a Global Offensive még nem jelent meg, néhány szerencsés kipróbálhatta egy verseny keretein belül. Az Intel cég nagyszabású versenyt rendezett, ahol Európa és amerika legjobb játékosai mérhették össze az erejüket. A változatosság kedvéért a felújított dust2 pályán....

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr833361943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása