okt.
26.

GTA V bejelentés hamarosan!

Ez a logo tűnt fel a Rockstar weboldalán a minap. Az alján egy számlálóval, ami azt mutatja, hogy nem egészen 7 nap múlva betekintést nyerhetünk a Grand Theft Auto ötödik felvonásába. A különböző fórumokon természetesen azonnal megindult a találgatás, hogy hol fog játszódni az új epizód. A logo alapján sokan San Andreas szerű hangulatot várnak, de jópáran vágynak vissza Vice City pálmafákkal tarított utcái közé is. Én személy szerint azt sem bánnám, ha egy új városban játszódna az új rész, de biztos izgalmas lenne újra bejárni a régi (és kibővített) helyszíneket is. Mindenesetre Liberty Cityt hanyagolhatnák mert sosem rajongtam a beton dzsungelekért.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr623332111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2011.10.26. 21:00:19

nekem egy kicsit Los Angeles hangulata van...nem tudom miért....olyan keleti parti stílus az a szám....meg egy kicsit a pin-upos 60-70es évek...remélem vmi old-school stílusú lesz :D

pizzapapa · http://warzoneonline.blog.hu/ 2011.10.26. 21:56:57

Hippi korszak egy rakat Rockstaros poénnal... nem is lenne rossz! :D

Đ3LTA · http://gamersbrotherhood.blog.hu/ 2011.10.29. 17:43:25

Fúú hát én nagyon várom,hogy láthassam az egyik kedvenc játéksorozatom vadonatúj részét!:D
süti beállítások módosítása