okt.
12.

MDK 2 HD

Emlékeztek még az ügyefogyott hős, az őrült professzor, és a hatlábú kutya kalandjaira? Az Interplay játéka remekül ötvözte az akciót, a humorral és az elgondolkodtató fejtörőkkel, ám a rajongók legnagyobb bánatára, sosem készült harmadik része az MDK-nak. Az utóbbi időben a fejlesztők neki kezdtek, régebbi játékaik kicsinosításához, így a Clayfighter és a Descend után az MDK2 felújított változatát is elkészítik. Emellett sínen van az Earthworm Jim és a Stonekeep HD verziója.

Valamint a terjesztést sem bízzák a véletlenre, ugyanis Beamdog néven alapítottak, egy steamhez hasonló online boltot, ahonnan egy kliens segítségével lehet letölteni és futtatni a megvásárolt játékot.

Ha minden igaz, a mai nap folyamán felteszem majd a DeusEx:HR bemutatómat. Ja és hamarosan bevezetünk, majd egy kis újdonságot is, de erről majd később. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr333296718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása