okt.
11.

Hogyan lopjunk felhőkarcolót?

Valaki csokit lop a boltban és azt hiszi nagy fiú. Valaki elcsór egy bringát és máris kemény legény. De ha valaki egy felhőkarcolót lop el na az már tud valamit. Na de, hogy lehet ezt kivitelezni? Bevallom ezen még soha nem gondolkodtam el túlzottan de a hamarosan érkező Ben Stiller és Eddie Murphy neve által fémjelzett vígjáték megadja erre a kérdésre a választ.

A történet röviden: Néhány lúzer melós bosszút akar állni a Wall Street-i svindleren aki átverte őket. Miután egy Central Park-i luxus lakóház alkalmazottai rájönnek, hogy a milliárdos tulajdonos ellopta a nyugdíjukat, kitervelik a tökéletes bosszút: visszalopják amit elvettek tőlük.

Bevallom nem tudom milyen film fog ebből kikerekedni de szeretek optimistán állni a dolgokhoz és azért remélem, hogy egy jó szórakozást nyújtó vígjátékot kapunk. A magyar mozi megjelenés november 10.-én várható. Addig is pillantsatok bele az előzetesbe.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr213293570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása