okt.
09.

Modern Warfare 3 - Redemtion trailer

Már csak egy hónap van hátra a Modern Warfare trilógia befejező részének a megjelenéséig. A készítők pedig egy utolsó hadjáratot indítanak a játékosok pénztárcájának tartalmáért. Az új trailer, a játék egyjátékos kampányából ad némi ízelítőt.

Az Infinitinél mindig is értettek a hangulat teremtéshez, ezt az új trailer is alátámasztja, mintha egy nagy költségvetésű film bemutatóját néznénk. Lesz itt autós üldözés, tűzharc egy zuhanó repülőn, felrobbanó Eifel torony és végre Makarov is szó szerint célkeresztbe kerül. A végére meg egy kis akadékoskodás, tudom szép dolog a ragaszkodás, de már igazán itt lenne az ideje nyugdíjjazni a túlkoros grafikus motor és valami frissebbet használni a következő játékban. Az MW3 grafikája ugyanis már kissé kopottnak hat.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr503289028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása