sze.
30.

Pénzéhes disznók - Avagy már megint pc-s halasztás

 Na jó, ez most már tényleg pofátlanság. A Driver San Francisco és a Batman Arkham City után újabb játék pc-s változatának a megjelenését tolják későbbre.

Ha arra számítottál, hogy novemberben kedvenc masinádon eshetsz neki a legújabb Assassin's Creednek, a Revelationsnek hát ki kell, hogy ábrándítsalak. A középkori akció játék eredetileg november 15.-én jelent volna meg Xboxra és Ps3-ra és Pc-re. Az Ubisoft azonban, minden különösebb indok nélkül áttolta a játék pc-s változatát december közepére.

Kérdezem Én, tényleg szükség volt erre? Sokan azt mondják, hogy így akarják kiküszöbölni a kalózkodást, de könyörgöm, az Xboxon (meg ahogy hallom Ps3on) is lehet írott játékokat futtatni. Ennyire jó üzlet lenne a Microsoftnak, hogy a kis konzoljára veszik meg a játékot? De basszus, a pc-s verzió úgy is Windowson fog futni, akkor meg nem tök mindegy? Még ha a két óriás cég (MS, Sony) küzdene, hogy előbb jelenjen meg a saját platformjukra egy-egy játék abban látnék logikát, de így ... Pelikán is megmondta: Én ehhez ideológiailag képzetlen vagyok....

Ti hogy látjátok a helyzetet?

Amennyiben úgy látod, hogy nagyon 'fanboyosra' sikerült az iromány, akkor a te készülékedben van a hiba. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr223268366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Đ3LTA · http://gamersbrotherhood.blog.hu/ 2011.10.03. 19:01:53

A kis szemetek... Imádom az Assassins Creed-et egyik kedvenc játéksorozatom és erre meg... Ezek tiszta hülyék!
süti beállítások módosítása