sze.
18.

Cody Oscar-t kapott!

Amint azt biztos sokan tudjátok, a Baaad Movies blog idén is megrendezte a Filmelemzők Oscarja versenyét, amin természetesen kis csapatunk oszlopos tagja, Cody is indult.

Bevallom őszintén kissé furán néztem rá, amikor bejelentette, hogy nem készít új videót, hanem a régi Szupercsapat kritikáját küldi be (ez volt a második videója). Ám az idő végül Őt igazolta, ugyanis ma este lezárult verseny és a dobogó harmadik fokára állhatott, ami szerintem igazán remek teljesítmény! Szeretnék gratulálni az összes többi beküldőnek is, mivel remek videók születtek (Az első helyezett MrBloodBunny tényleg nagyot alkotott), de azért örülök, hogy végül Cody került be a három legjobb közé. A Baaad Movies teamnek pedig egy nagy rekesz virtuális sör a remek döntésért. :)

Tehát mégegyszer: Gratulálok Cimbora!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr663236708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

COdY · http://warzoneonline.blog.hu/ 2011.09.21. 17:30:54

köszi Frog
Én is gratulálok a videódhoz mert azért mert nem lett benne az első ötbe remek kis alkotás lett és biztos vagyok benne legközelebb benne leszel:) a blog látogatottság amúgy nálunk is le esett valamennyire úgyhogy ne aggódj nem vagy egyedül:)
süti beállítások módosítása