sze.
05.

Íme Hugh Jackman új robotos sci-fije

Hugh Jackman lesz a főszereplője az októberben megjelenő Vasököl (angol címe: Real Steel) című robotos sci-finek. A történet arról szól, hogy a nem túl távoli jövőben a box átalakul egy új technikainak nevezhető sportággá amely során a versenyzőknek egy-egy robotot kell irányítaniuk amik a ringben harcolnak. Charlie Kenton (Hugh Jackman) még a "hagyományos" box sztárja volt azonban ez a robotos verekedős box már nem hoz számára túl sok sikert. Az utolsó esélye, hogy elérjen valamit egy gyengébb robot amit fiával együtt készít fel a viadalra.


 

A film reklámkampányát nem bízták a véletlenre, ugyanis a premier előtt már egy évvel elkezdték a reklámozását. Hugh Jackman mellett még láthatjuk majd a Lostból ismerős Evangeline Lillyt is illetve a Charlie kisfiát alakító Dakota Goyot akit már láthattunk idén a Thorban. A rendezői székben Shawn Levy foglal helyet aki többek között az Éjszaka a múzeumban filmeket is jegyzi. A trailer alapján látványosnak ígérkezik a film azonban elég sablonos sztorinak tűnik. Mindenesetre érdekesnek ígérkezik. A magyar premier október 6.-án esedékes de addig is nézzétek meg a trailert.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr943203478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása