aug.
18.

A Minecraft atyja kihívta a Bethesda-t

Noha a játékbarlang nem igazán foglalkozik "gamer bulvárral" gondoltam megosztom veletek ezt a sztorit. Aki egy kicsit is szemmel tartja az eseményeket gamer fronton, az biztos hallott róla, hogy a Minecraftot kiagyaló Markus "Notch" Perssonot beperelte a Bethesda, mert a készülő új játékának a Scrolls címet merte adni. A fejlesztő óriás pedig attól tart, hogy ez rossz hatással lehet az új Elder Scrolls játékuk, a Skyrim eladásaira.

Notch azonban egy egészen egyedi megoldást talált ki a probléma megoldására. Kihívta a Bethesdát egy 3vs3 quake3 meccsre. Értelem szerűen ha Noch csapata nyer, akkor használatják a Scrolls címet a játékában. Valószínüleg kicsi az esély rá, hogy Bethesdáék elfogadják a kihívást, mindenesetre tetszik Notch hozzáállása, hogy poénra veszi az egészet, hiszen maga a per is egy elég nagy vicc.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr823161826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása