aug.
16.

Hírek a sorozatok világából: Dexter

 Az ötödik évadd sikerei után nyilvánvaló volt, hogy a kissé beteges hobbinak hódoló helyszínelő visszatér a képernyőre. Már csak 46 nap van hátra a Dexter hatodik évadának premierjéig. Addig is nézzétek meg a sorozat legújabb trailerét.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr873154407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2011.08.16. 15:56:58

Nagyon ütősre sikeredett. Imádom a Dextert egyébként, de kényszerűen be kell ismernek, hogy az 5. évadban főhősünk kicsit elpuhult, ami nem való neki. Remélem a 6.-ban már kiköszörüli a csorbát. Minden esetre én nagyon várom :D

pizzapapa · http://warzoneonline.blog.hu/ 2011.08.16. 16:28:23

Örülök, hogy nem csak én látom így. Az utóbbi két évadd alatt úgy éreztem magam, mintha valami különösen beteg született feleségek részt néznék. Az meg már régen rossz.... :)

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2011.08.16. 20:27:08

@pizzapapa: A 4. sem volt a toppon, viszont a lezárása az tökéletes volt. Egy abszolút nem várt csavar, ami éppen ezért ütött akkorát, amekkora lett végül. A 6. évad szerintem csúcsra lesz járatva, nagyon várom már, ez a Promo is nagyon jó :D
süti beállítások módosítása