aug.
16.

Borderlands 2

A Borderlands noha nem lett óriási siker, mégis üdiítő színfolt volt a hack&slash játékok palettáján. A Gearbox a második részt a nagyobb, hosszabb, vágatlan jegyében készíti. Az ígéretek szerint, konkrétan háromszor nagyobb lesz a folytatás az elődjénél. Hogy ez mit jelent?

A Borderlands 2-ben új karaktereket, képességeket, és fegyvereket kapunk. Emellett nagy valószínüséggel a Pandora bolygó sem kap helyet a folytatásban. Amint azt az alábbi trailerben láthatjuk, ezúttal sarkvidékre emlékeztető havas és nagy füves (dzsungel?) helyszíneken oszthatjuk az áldást (lehet hogy több bolygót is bejárhatunk?). Az elsőrész sok kritikát kapott a gyenge története miatt, a Gearbox pedig megígérte, hogy ezúttal sokkal nagyobb hangsújt fektetnek a játék sztoriára.

Megjelenési dátumról egyenlőre nem tudni, de tény, hogy a játék még a fejlesztés elején van.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr993159066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása