aug.
15.

Transformers Universe - MMO robotokkal

Három egészestés film és azok játékadaptációi, egy rakat rajzfilm és rengeteg akciófigura után, a Transformers is megkapja a maga MMO feldolgozásását. Bevallom, egy kicsit váratlanul ért a hír, annak ellenére, hogy nem ez az első hasonló volumenü alkotás, amiből MMO-t csinálnak, elég ha csak a Gyűrűk urára gondolunk.

A játékot a Jagex készíti. Ez a csapat felelős a Runescape nevü mmoért is. A Transformers Univers az előbb említett játék módosított motorját fogja használni és a RuneScapehez hasonlóban böngészőben lesz játszható. Aki esetleg nem volna képben, ez annyit tesz, hogy nem kell egy külön kliens programot letölteni ahhoz, hogy játszhass, hanem elég felmenni a játék oldalára és ott úgy játszható akár egy flash játék. Ennek hátulütője a kissé ósdi grafika.

A TU kinézetre leginkább a rajzfilm sorozatra fog hasonlítani, ám egyes elemeket a filmekből is átemelnek. És noha számos részt kölcsönöztek a már létező történetekből, a fejlesztők hangsújozták, hogy egy teljesen új sztorit kreálnak a játék köré. A Transformers legnagyobb védjegye a robotok alakváltó képessége is jelen lesz a játékban. És azt hogy ki milyen járgánnyá alakulhat valószínüleg a kasztok fogják befolyásolni.

A játék bétája hamarosan indul, tehát aki oda van az óriási robotokért annak érdemes figyelni a játék hivatalos oldalát.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr83154431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása