aug.
14.

Hírek a sorozatok világából: Sanctuary

Nemrég egy meglepő hír birtokába jutottam a Sanctuary című sorozattal kapcsolatban. Bár ez a hír nem számít különösebben újnak, hiszen ez már a 2011-es Comic-Conon kiderült, de valamilyen érthetetlen oknál fogva sikerült átsiklanom eme apróság felett. Konkrétan arról van szó, hogy lesz egy musical epizód is a negyedik évadban. A bejelentést a most következő videóban láthatjátok.

Hát... Nem is tudnám pontosan megfogalmazni azt, hogy mit gondolok erről az egészről, de annyi bizonyos, hogy ezeknek a gondolatoknak a tartalma nem feltétlenül pozitív. Tény, hogy a Sanctuary már közel sem olyan jó és magával ragadó, mint amilyen az első évad volt, talán már egy kicsit vontatott és helyenként erőltetett is, de azért ezt nem vártam volna tőle, hogy a sorozat önmaga paródiájába csapjon át.

Egy fokkal jobb hír, hogy a negyedik évad premierjéhez közeledve egyre több epizód címe kerül nyilvánosságra és az idei felhozatal igen csak érdekesnek ígérkezik. Az első rész címe Tempus, a harmadiké Untouchable, a negyediké Monsoon, az ötödiké Resistance, a hatodiké Homecoming, a hetediké Ice Breaker míg a tizediké Acolyte lesz.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr563153689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása