aug.
14.

Hírek a sorozatok világából: Így jártam anyátokkal

Az idei, 2011-2012-es sorozat idény sem múlhat el egy újabb Így jártam anyátokkal évad nélkül. Mindenki kedvenc szitkomának hetedik évadja szeptember 19.-én veszi kezdetét egy évadnyitó dupla epizóddal. Ennek a két epizódnak a címei The Best Man, illetve Search History lesznek.

Jómagam is nagy rajongója vagyok ennek a sorozatnak. És az Így jártam anyátokkal is egyike azoknak a sorozatoknak, amire Cody beszélt rá. A másik pedig a 24. Mindkét esetben nagyon jó döntést hozott azáltal, hogy addig rágta a fülemet, amíg el nem kezdtem végre. Legközelebb talán jobban fogok hallgatni az ítélőképességére.

Azt viszont már többször is harsányan kijelentettem neki, hogy nem vagyok hajlandó többé szitkomot felirattal nézni. Ugyanis sem a Family Guy, sem a The Cleveland Show, sem a bejegyzés alanyaként szolgáló Így jártam anyátokkal nem olyan vicces, ha felirattal nézzük őket, bár ez az én személyes véleményem. Szinkronosan nézve valahogy sokkal jobban átjönnek a poénok, mintha felirattal nézném. Szerencsére szeptember 5.-én a Comedy Central elkezdi vetíteni a hatodik évadot magyar szinkronnal. Addig pedig kihúzom a végre magyarul is megjelent könyvekkel, A Tesó Kódex (The Bro Code) már a birtokomban van, a közeljövőben pedig szert teszek egy Tutikalauz Tesóknak (Bro On The Go) példányra is. Állítólag a Könyvmolyképző Kiadó tervezi a The Playbook megjelenését is, amely majd a hatodik évad egyik epizódjának központi témája lesz.

A továbbiakban pedig már jóval spoileresen számolok be nektek a hetedik évadról szerzett friss információkról. Mindezt úgy teszem, hogy még nem láttam a hatodik évadot, így a hírek legnagyobb része nekem szerencsére semmit sem mond.


Carter Bays azt ígérte, hogy a hetedik évad egy új fejezetet nyit mindegyik szereplő életében, köztük Marshall Eriksenében (Jason Segel) is, akinek új főnöke lesz ebben az évadban, akit nem más, mint a 80-as és 90-es évek népszerű komikusa, az Emmy-díjas Martin Short alakít majd. Mivel a Marshall korábbi főnökét játszó színész, David Foley egy komolyabb szerepet kapott a CBS tévécsatorna egyik új sorozatában, a How To Be A Gentleman-ben. Marshall élete tovább bonyolódik azzal is, hogy felesége, Lily Aldrin (Alyson Hannigan) terhes lesz. A készítők elárulták, hogy a baba májusi gyermek lesz és egy epizód, amely a gyerek neméről fog majd szólni.

Ezen kívül még tovább bonyolódik a kapcsolat Barney Stinson (Neil Patrick Harris) és Robin Scherbatsky (Cobie Smulders) között, hiszen Nora visszatérése merőben felkavarja a sorozat állóvizét. Carter Bays ugyan sem megerősíteni sem pedig cáfolni nem tudta azt, hogy vajon Robin lesz-e Barney felesége, de abban már biztosak lehetünk hogy egy szerelmi háromszög van kialakulóban Barney, Robin és Nora között.

Elképzelhető továbbá az is, hogy ez az évad többnyire Robin Scherbatsky körül forog majd. Rátalál majd a szerelem Kevin képében, aki nem más, mint a bíróság által kirendelt terapeuta Robin számára és egyfajta tiltott románc kezd kialakulni köztük. Kevint Kal Penn fogja alakítani, aki immár a második színész Jennifer Morrison (Aki a sorozat hatodik évadában Zoey Piersont alakította) mellett, akit már láthattunk a Doktor House-ban, méghozzá Dr. Lawrence Kutner szerepében, aki az ötödik évad végén, a Simple Explanation című epizódban tragikus halált halt. A készítőknek azért kellett őt kiírniuk a sorozatból, mert Kal Penn otthagyta színészkarrierjét azért, mert elvállalta a Fehér Házban a közkapcsolati iroda társigazgatói posztját. Kal Penn még ebben a hónapban elhagyja majd a Fehér Házat, bár egyes források szerint Obama elnök nem fogja sokáig nélkülözni őt, mert a 2012-es kampányban valószínűleg visszatér hozzá.

És a rajongóknak íme még egy nagyszerű hír: Ebben az évadban nagy valószínűséggel elcsattan majd a "pofogadás" utolsó pofonja. Bár Carter Bays egyáltalán nem ígérte meg, hogy ebben az évadban láthatjuk majd, viszont ismét beindult Marshall internetes "pofogadás" visszaszámlálója, amit erre a linkre kattintva megtekinthettek:

slapcountdown.org/

Úgy vélem, hogy Barney elkezdhet félni. Apropó, Barney... Talán ezt egy kicsit negatív dologként élik meg a rajongók, de Barney Stinson karaktere fokozatosan megkomolyodik majd, elkezd végre felnőni. Elég merész húzás ez a készítőktől, hiszen meg merném kockáztatni, hogy Barney Stinson volt az, aki ennyire népszerűvé tette ezt a sorozatot, de valamilyen szinten érthető is, hiszen ilyen személyiséggel kétlem, hogy valaha is megházasodna.

Ted Mosby-ról (Josh Radnor) azonban, aki lényegében a sorozat főszereplője és egyben narrátora, (Akit érdekes módon a jövőben, 2030-ban már Bob Saget szinkronizál.) nem találtam túl sok hírt. Csupán annyit, hogy Ted Mosby jelenleg egy menő építész és meglehetősen sokat fog csajozni ebben az évadban, bár szinte biztos vagyok benne, hogy ezek között nem lesz ott Ted jövőbeli felesége. Hiszen azt már elárulta a hatodik évad végén, hogy Barney esküvőjén fognak majd találkozni, egyelőre pedig még Barney feleségének személye is kétséges. Talán majd a nyolcadik évad végén végre találkozhatunk majd a sorozat címszereplőjével, hiszen az is biztos már, hogy lesz nyolcadik évad is. Remélem nem jár majd úgy ez a sorozat, mint az Isteni sugallat, (Joan of Arcadia) hogy a történet közepén a csatorna gondol egyet és félbe hagyja. Mert különben a sorozat alaptörténete gyakorlatilag értelmetlenné válna.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr593152370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása