aug.
13.

Hírek a sorozatok világából: Doktor House

Most, hogy napról-napra egyre kevesebb időt kell várni ahhoz, hogy kezdetét vegyék a sorozatok aktuális évadjai, úgy egyre több és több információmorzsát csipegetnek fel a rajongótábort jelképező piciny verebek. Hmmm... Ennél költőibben talán nem is konferálhattam volna fel ezt a bejegyzést. De tény, hogy egyre több hír birtokába jutnak a rajongók az interneten amelyek közül én is szeretnék veletek megosztani néhányat, először is a Doktor House nyolcadik évadjáról.

Előre figyelmeztetek minden kedves olvasómat, hogy azok, akik netán allergiásak a spoilerekre, azok most kérem ne olvassanak tovább, mert tény, hogy igen nagy meglepetéseket tartogat számunkra ez az új évad.

Mint ahogy arról már korábban beszámoltam nektek, Lisa Edelstein, azaz Dr. Lisa Cuddy biztosan nem tér vissza ebben az évadban. Egyes pletykák szerint a sorozatot ért költségcsökkentésnek esett áldozatául, de bármi is legyen az ok, a lényeg változatlan. A Princeton-Plainsboro Oktatókórház igazgató székébe egy új ember ül majd. Igazából, nem is teljesen új, hiszen az alkotók elárulták, hogy egy olyan szereplő lesz majd Dr. Lisa Cuddy utódja, akit korábban már láthattunk.

Továbbá tudni kell, hogy a hetedik évad utolsó részében látott incidens óta nem kevesebb, mint egy év telt el, amelyet Dr. Gregory House (Hugh Laurie) mindezidáig börtönben töltött. Itt ismerkedik meg egy Dr. Adams nevű börtönorvos nővel, akit Odette Annable alakít és ő is Dr. House orvosi teamjének szerves tagjává válik majd. Az előzetes információk alapján ez a két karakter igen nagy hatással lesz egymásra, bár ez a hatás nem eredményez romantikus szálat kettejük között.

De nem csak Dr. Adams karakterével bővül az orvosi team, hanem még egy hölggyel, akit Charlyne Yi alakít majd. Ő valószínűleg az Olivia Wilde által hagyott űrt kívánja majd betölteni, ugyanis Dr. Remy "Tizenhármas" Hadley sajnos mindössze csak néhány epizódban fog feltűnni ebben az évadban, valószínűleg azért, mert Olivia feltörekvő mozifilmes karrierje miatt nem mindig ér rá arra, hogy ezzel a sorozattal foglalkozzon.

A nyolcadik évad október 3.-án veszi kezdetét a Fox tévécsatornán, és az első epizód címe Twenty Vicodin, a másodiké pedig Transplant lesz. David Shore azt nyilatkozta a sorozat jövőjéről, hogy nem úgy tervezik, hogy ez lesz az utolsó évad, a csatorna és a nézők is szeretnének még egy évadot, amely valószínűleg már a tényleges lezárása lesz a sorozatnak, bár annak az esélye még továbbra is fennáll, hogy ez lesz az utolsó évad.

Szerény véleményem szerint örülnék neki, ha valóban ez lenne az utolsó évad. Nem azért, mert már beleuntam a sorozatba, hiszen még mindig szívesen megnézem minden egyes epizódját és odavagyok a sorozatban szereplő karakterekért, de azért nyolc év egy sorozat életében igen hosszú idő. És a Doktor House már hét éven keresztül közel ugyanaz maradt. A hetedik évad talán már annyira nem is jött be nekem. Bár tény, hogy voltak benne zseniálisan jó epizódok, mint például az évad hetedik része, a A Pox On Our House.

Viszont ez a nyolcadik évad remek lehetőséget kapott arra, hogy megújuljon hála az új szereplők felbukkanásának és "hála" Lisa Edelstein távozásának, mert tény, hogy ráfért a sorozatra némi vérfrissítés. Egy szó, mint száz, én továbbra is kíváncsian várom.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr733150650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása