aug.
05.

Nyugodj békében, Hightower

Charles Aaron „Bubba” Smitht 66 éves korában érte a halál. A színész és egykori futball sztárt, Los Angelesi otthonában találták meg szerda délután. A halál oka ismeretlen, de a rendőrség nem nem gyanakszik bűntényre.

Bubba a magyar közönség számara leginkább mint Hightower, a Rendőrakadémia filmek bivalyerős, ám jámborlelkű zsarujaként lehet ismerős. A nagy kacsaúsztató túloldalán azonban nemcsak színészként, hanem amerikai focistaként is ismerték, aki leginkább arról volt híres, hogy minden zokszó nélkül darálta be ellenfeleit. A filmezéshez, csak focista karrierje után kezdett hozzá, először kissebb reklámokban, majd késöbb sorozatokban és filmekben játszott. Bubba idős korára felhagyott a filmezéssel és haláláig egy online kaszinót üzemeltetett.

Bubba Smith a Rendőrakadémia stábjának második halottja, a fegyver imádó Tacklebarryt játszó David Graf tíz éve húnyt el 51 évesen.

Nyugodjatok békében!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr343127733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása