aug.
02.

Comic-Con 2011: Family Guy

Bár a Comic-Con hivatalosan már jó ideje véget ért San Diegoban, még egy utolsó bejegyzést mindenképp kívántam szentelni neki, hiszen technikai és egyéb okok miatt nem volt alkalmam bemutatni nektek a Family Guy immár tizedik évadából összevágott két és fél perces előzetest. Előre is jó szórakozást hozzá!

Apropó, majdnem elfelejtettem... Steven Spielberg megerősítette, hogy folyamatban vannak a Jurassic Park negyedik részének az előkészületei, és a film bemutatása két vagy három éven belül esedékes. Hát, nem tudom, hogy mennyire bízhatunk az öreg Spielberg szavaiban, hiszen már 2004 óta ígérgetik a Jurassic Park 4-et. Meg hogyha hihetünk a majáknak, 2012 után már úgy is mindegy lesz. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr953121287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása