júl.
26.

HappyBirthday! rovat - Sandra Bullock, Kevin Spacey

Kevin Spacey mindig is igyekezett a magánéletét titokban tartani. Állítása szerint mivel a közönség keveset tud róla sokkal hitelesebben tudja előadni a küönböző szerepeket. Mindenesetre a gyerekkoráról annyit biztosan tudunk hogy a kis Kevin nem volt valami jó gyerek, miután felgyújtotta a húga faházát szülei katonai iskolába küldték ám rövid úton távozott onnan is amikor betörte egyik társa fejét egy gumiabronccsal.Színész karrierjét ő is színházban kezdte ahol hamarosan kiderült hogy páratlan tehetsége van a különböző karakterek megformálásához. Az első filmszerepe a Félékenység című 86'os moziban volt ahol egy tolvajt alakított. Két Oscar díjjat is kapott az elsőt 96'ban a Közönséges bűnözőkért, majd 2000ben az Amerikai szépségért. Spacey az én egyik kedvenc filmemben a 09' es Holdban is játszik igaz csak mint szinkron szinész. És GERTYnek az AI-nak kölcsönzi a hangját.

 Sandra Bullock(47) egy német operaénekes és egy zenetanár lányaként látta meg a napvilágot. Kislányként gyakran énekelt gyerek kórusokban. Az énektudása később jól jött, amikor egy countryénekest alakított a Szerelem nevű dolog című 93'as vígjátékban. Az East Carolina egyetemen tanult színészkedni majd New Yorkba költözött, hogy színészként dolgozhasson. A kezdetekben, tévéfilmekben játszott ám a sikert végül a Féktelenül című film hozta meg neki. Jelenleg Hollywood legnépszerűbb színészei közt tartják számon.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr413100480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása