júl.
25.

Comic-Con 2011: Denevér minden mennyiségben

A 2011-es Comic-Con tegnap véget ért és GHC kollega jóvoltából rengeteg új és már futó sorozat bemutatója kikerült. Mos pedig rajtam a sor, hogy (kicsit ugyan késve) megosszam veletek jópár játék friss trailerét.

A Denevérember rajongói a mennyországban érezhetik magukat, hiszen idén novemberben jön a Batman Arkham City, jövőre pedig a multiplayer Gotham City Impostors, amiben Batman és Joker követőiként eshetünk egymásnak. Elsőkén kezdeném az Arkham City trailerével, ahol szokás szerint egy új karaktert mutatnak be, névszerint a Pingvint. Az öreg mafiózó úgytűnik ezúttal otthon hagyta a kalapját, ám ugyan olyan gonosz mint volt és mindenféle szívfájdalom nélkül ereszti össze Batmant csatlósaival majd végül egy bazinagy leláncolt valamivel (hogy ez pontosan mi azt nem tudom, de CodY biztos megmondja majd, ő a nagy denevér fan).

A Gotham City Impostors már korántsem olyan komoly és borongós mint a fentebb említett játék. A trailer hangulatán látszik, hogy a készítők meg se próbálták utánozni a nagytestvért és inkább a Team Fortresshez hasonló kajla figurákkal csépelhetjük egymást. A játék FPS nézetű lesz, ami számomra kissé furcsán hatot egy Batman univerzumban játszódó játéknál, de ha megfelelően keverik a játékelemeket, még akár jól is elsülhet a dolog.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr253095606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása