júl.
23.

Filmbemutató: John Q - Végszükség

Végre valahára elkészült az első videóbemutatóm, amit már nagyon-nagyon rég óta ígérgetek nektek, de most végre itt van néhány hónapos késés után. A bemutatott film pedig nem más, mint amit már hónapokkal ezelőtt beharangoztam, tehát a 2002-es John Q: Végszükség című film. Előre is jó szórakozást kívánok hozzá! ;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr543091372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eric Draven 2011.07.23. 23:43:10

Nos akkor véleményszerűség: attól a ténytől eltekintve, hogy nem szeretem az ilyen filmeket, a bemutatónak volt egy hangulata. Tetszett. Lehet, hogy majd egyszer elő is veszem, hogy megnézzem :)
Szőrözés: Figyelj oda a szóismétlésre és jó lesz! Nekem legalábbis kicsit fárasztó hallgatni, hogy film-film-film, karakter-karakter-karakter...
Amúgy kifejezetten kellemes hangod van, szóval ha odafigyelsz erre a tényleg csak kukacoskodásként kiemelt hibádra, még ennél is jobbakat fogsz alkotni :)

Hmm... Nem akartam, hogy bunkónak hasson be amit írtam, mert összességében tetszett, és a stílusom le fog buktatni ;)

Hachi-chan 2011.07.24. 12:21:44

Oh, nagyon jó lett! Tudtam én, hogy menni fog neked ;)
Szerintem az egyetlen "mínusz pont" az, hogy túl halk a hangod, de az is lehet csak én vagyok süket >.<
Gratulálok! *.* És már nagyon várom a 300at!!! :D

Golden Heart Chris (törölt) 2011.07.24. 13:11:38

Kedves Eric Draven, egyáltalán nem találtam bunkónak azt, amit írtál, hiszen éreztem a kritikáid építő jellegét. Nos igen, én is észrevettem, mikor utólag megnéztem a videót, hogy egy kicsit egysíkúan és monotonul fogalmaztam, de reméltem, hogy annyira azért nem feltűnő. Legközelebb majd sokkal jobban odafigyelek erre, addig is elnézhetjük neki, hiszen ez volt a legelső videóm. :-) És köszönöm szépen, hogy kellemesnek találtad a hangomat, ilyet sem hallottam még korábban. :-)

Lia-san, tudom, hogy te mindvégig hittél bennem. :-) Valóban egy kicsit halk volt a kommentár, de tudod jól, hogy én amúgy is a csendesebb kategóriába tartozom. :-) Egyelőre még nem tudom, hogy mikorra tudok előrukkolni egy újabb videóbemutatóval, majd meglátom, hogy az időm hogy engedi. :-)

Eric Draven 2011.07.24. 13:31:40

@Lia-san: A jó dolgok csak max hangerőn élvezhetőek ;D
süti beállítások módosítása