júl.
20.

HappyBirthday rovat - Sandra Oh, Omar Epps, Josh Holloway

Ismét visszatér kedvenc rovatunk három ünneplő delikvenssel név szerint: Josh Holloway (42), Sandra Oh (40), Omar Epps (38). Ők hárman abban egyeznek, hogy mindannyian egy ismert sorozatban játszanak (no nem ugyan abban a sorozatban de remélem értitek a lényeget).

Elsőként kezdeném a társaság női tagjával. Sandra Oh ha neve alapján nem is a képről biztos beugrik hogy ő játsza  Dr. Cristina Yangot a Grace Klinikában. A színésznő, aki koreai szülők gyermeke Kanadában látta meg a napvilágot, mint Sandra Miju Oh. Karrierjét, mint balett táncos kezdte ám azóta számos filmben és sorozatban is játszott. Jelenleg férjével az író és rendező Alexander Paynel él együtt.

A második szülinapos Josh Holloway aki a 6 évadot megért Lost című sorozatban játszik mint Sawyer. Josh már fiatal korában érdeklődött a színész és a filmes szakma iránt. Egy évig járt a Georgiai egyetemre, ám otthagyta, hogy modellként dolgozhasson. Majd felhagyva a modellszakmával Los Angelesbe ment ahol gyerekkori álmát beteljesítve színészként kezdett ddolgozni.

Omar Epps pedig nyílván ismerős lesz a Dr House c. sorozatból ahol Dr Foreman köpenyét ölti magára. Ezért a szerepéért többször is jelölték, illetve egyszer el is nyerte az NAACP díjat (ezt a díjat amúgy a filmekben, vagy zenében kiemelkedően teljesítő színes bőrűek kapják). Ismertebb filmjei a Fivér és a Sikoly 2 emellett a Def Jam fight for New York c. verekedős játékhoz is a hangját adta.  Külön érdekesség hogy Omar rapperként is tevékenykedik.

Hétfőn megnéztem a Harry Potter utolsó részét, majd holnap írok egy beszámolót nektek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr343083933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása