júl.
11.

"Egy mindenkiért, mindenki egyért!"

Alexandre Dumas sikeres regénye A három testőr ismét elérkezett egy filmes feldolgozáshoz. Az évek során rengeteg feldolgozás született melyek között voltak jobbak és rosszabbak. Az én személyes kedvencem az 1993-ban készült feldolgozás melyben a címszerepekben láthatjuk Kiefer Sutherlandet mint Athos, Oliver Plattot mint Porthos, Charlie Sheent mint Aramis és Chris O'Donnellt mint D'Artagnan. A történet nem volt túl bonyolult: D'Artagnan minden vágya, hogy testőr lehessen ahogy egykor apja is. Kalandos körülmények között összetalálkozik a három hűséges testőrrel és végül együtt leplezik le a gonosz Richelieu bíboros király elleni merényletét.

Az idén készülő film főszereplői: Athos-Matthew Macfadyen, Porthos-Ray Stevenson, Aramis-Luke Evans és D'Artagnan-Logan Lerman. A szereplők között találkozhatunk még két nagyobb névvel méghozzá Orlando Bloom és a gyönyörű Milla Jovovich személyében. Előbbi Buckhingam herceget fogja játszani míg utóbbi M'lady de Winter grófnét aki egy gyönyörü ám annál veszélyesebb bérgyilkos.

A történet gyakorlatilag ugyanaz mint az elején említett 1993-as feldolgozásban. Azonban nem túl biztató az, hogy a rendező a Kaptár sorozatot jegyző Paul W. S. Anderson. Félő, hogy ez a film is arra megy rá, hogy a történet helyett mindenáron nagy látvány élményt biztosítson hiszen 3D-ben fog a mozikba kerülni. Erre példa a trailerben is előtűnő különös fegyverek és a repülő hajó amire nagyon kíváncsi leszek hogyan akarja beletenni egy ilyen filmbe a rendező. Valószínűleg egy pörgős akció filmet fogunk inkább kapni de bízzunk benne, hogy jó film lesz.

A film idén Októberben lesz az amerikai mozikban, nekünk még várni kell rá egy kicsit de addig is itt a film előzetese feliratosan.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr123058171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása