júl.
05.

Játékbemutató: Witcher 2 + Tagfelfétel

Itt a beígért közös videóbemutató második darabja. A videó alanya 2011 eddigi leghangulatosabb akció-rpgje, a Witcher 2 ami CodY és az én tetszésemet is elnyerte.A tagfelvételről bővebben, a tovább után olvashattok.

Jó szórakozást!

Tagfelvétel

Tetszenek a cikkeink, videóink és neked is lenne kedved ehhez hasonlóakat gyártani? Vagy úgy gondolod, hogy jobbat tudnál készíteni, esetleg új tartalommal dobnád fel az oldalt? Ha a válaszod igen, akkor írj egy emailt a címünkre blog.jatekbarlang@freemail.hu vagy kommentet itt a cikk alatt.

Ha úgy gondolod, hogy megpróbálkozol mindenképp küldj egy min.400 szavas cikket, vagy egy min.5 perces videót. A téma szabadon választott, de kapcsolódjon a blog tartalmához (játékok, filmek). Emellett légy megbízható és ne csak egy hétig posztolj:). Ezen kívül ha lenne rá jelentkező aki csinálná, indítanánk egy zenei rovatot is.

Ha gondolod tedd próbára magad, mindenkit szívesen látunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr173040830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása