júl.
02.

A World of Warcraft ingyenes lesz

Igen, jól hallottátok. A Blizzard mai napig több millió játékost meghódító MMOja ingyenes lesz... legalább is a 20. szintig.

Az új játékosok korábban csak limitált ideig játszhattak a játékkal (10 napos trial volt, ha jól emlékszem). De mostantól a játékosok ingyen játszhatnak a World of Warcraftal a huszadik szintig és bármikor válthatnak fizetős accountra. A Blizzard kiadott egy FAQ-t ami tartalmazza az összes korlátozást, ami a "Starter Edition"-t használó játékosokat érinti. A már említett 20as szintkorlát mellett, csak 10 aranyat tarthat magánál a játékos, az aukciós házat nem használhatja és egyéb módon se kereskedhet a többi játékossal. Emellett nem léphet be guildekbe és a többi játékossal való komunikciót is korlátozzák.

Az előbb említett szinthatárt elérve korlátlan ideig játszhatunk, de a karakterünk nem kap xp-t és értelem szerűen nem fejlődik tovább. Szerintem kimondottan ötletes húzás volt ez a Blizz részéről bár tény, hogy minden egyes kiegészítő lemezzel könnyebb lett a fejlődés az alacsonyabb szinteken. Én ugyan felhagytam a wowozással mert túl sok időmet emésztette fel, de akinek még ismeretlen Azeroth világa és van felesleges több száz óra szabadideje annak itt a lehetőség, hogy tegyen egy próbát a játékkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr73030312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása