jún.
27.

Az első bosszúálló

Ismét egy képregény adaptációval lepnek majd meg minket ami nem más mint az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló. A történet dióhéjban: egy Steve Rogers nevű fickó 1942-ben katonai szolgálatra akar jelentkezni, hogy harcolhasson a nácik ellen azonban fizikai gyengesége miatt elutasítják. Később önként jelentkezik egy Rebirth nevű kísérletre ami után hatalmas ereje lesz és ekkor válik belőle Amerika Kapitány. (Érdekesség, hogy ezt a kísérletet Howard Stark vezeti aki Tony Stark apja) Amerika Kapitány szerepében Chris Evans látható akit a Fantasztikus Négyesből ismerhetünk mint Johnny Storm vagyis a Fáklya. A filmben feltűnik Tommy Lee Jones is aki Chester Phillips ezredes lesz illetve Samuel L. Jackson is visszatér Nick Fury szerepében akivel a Vasember 2-ben megismerkedhettünk. Ez a film is egy előkészület a nagyszabásúnak ígérkező Bosszúállók című filmhez amelyben együtt láthatjuk majd Amerika Kapitányt, Vasembert, Thort, Hulkot és még néhány ismerős figurát.

Az Amerika Kapitány magyar premierje 2011.augusztus 4.-én esedékes. Aki kíváncsi menjen el egy vetítésre de addig is itt az előzetes.

U.I.: Elnézést a mostani tétlenségért a blogon, ennek magánéleti okai vannak de mostmár igyekszünk tartalommal feltölteni nektek a blogot.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr823017898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása