jún.
12.

A visszaszámlálás megkezdődött...

Öröm teli hírrel szolgálhatok minden lelkes 24 rajongónak. Közel 2-3 évvel az évad eredeti bemutatása után végre hazánkba is elérkezett a 24 eseménydús újabb, hetedik évadja.

Az évad az M1 csatornán veszi majd kezdetét június 20.-dikán, hétfőn, este 22:15-kor a hetedik évad egyfajta nulladik epizódjaként szolgáló egész estés filmjével, a 24: A szabadulással (2008), amelyet két részletben tekinthetnek meg az M1 nézői. A 24: A szabadulás második felét a magyar nézők már másnap, majdnem ugyanabban az időpontban, 22:10-kor nézhetik meg. Majd ezután minden hétköznap láthatjuk a hetedik nap egyik újabb, eseménydús óráját. Jómagam még csak az ötödik évad elején járok, de még így is izgatottan várom (Illetve várjuk, hiszen Cody legalább akkora 24 rajongó, mint én, ha nem nagyobb.) a hetedik évad magyar szinkronos kiadását, melyben úgy vélem, hogy ezúttal sem csalódhatunk, hiszen a magyar szinkronban már a sorozat korábbi évadjainál sem volt panasz, sőt, kiemelkedő, mondhatni elsőosztályúnak számít.

Végezetül még íme egy sajnos még csak angol nyelvű, 24: A szabadulás előzetes, kedvcsináló gyanánt. ;-)


 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr622977664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása