jún.
10.

E3 2011: Jurassic Park The Game

 Ti emlékeztek még a Jurassic park filmekre? Én már alig. A filmből eddig ugyan elég gyenge játékok születtek, mindenesetre a Telltale Games jóvoltából hamarosan kipróbálhatjuk, milyen is az életünkért futni, nyomunkban egy dühös dinóval.

Ezúttal, kalandjáték formájában járhatjuk be az első film szigetét (a történet egy időben játszódik a film cselekményével). Az irányítás a Fahrenheit/Heavy Rain stílusát idézi, tehát a felvillanó ikonok segítségével léphetünk kapcsolatba a különböző tárgyakkal, karrakterekkel. A játékban rengeteg akció jelenet is lesz, amiknek kimenetelét az időben felvillanó gombok lenyomásával befolyásolhatjuk. Amennyiben elvétjük ezeket az akció jeleneteket, általában felnyársal egy triceratopsz, vagy széttép egy T-rex, a készítők amúgy rendkívül büszkék a halál animációkra:).

A Telltale szokásához híven a Jurassic Park is epizódokra lesz bontva szám szerint ötre.

Címkék: game the park e3 2011 jurassic

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr332973651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása