jún.
10.

A robotok harca folytatódik

A Transformers sorozat elérkezett az újabb részéhez amivel immár trilógiává bővül. Az új rész A Hold sötétsége címet viseli. A történetben megtudhatjuk még az Apollo 11 Holdra szállásakor felfedezett egy idegen űrhajót és idegen lényeket. Ezek a lények 40 évvel később aktiválják magukat és megtámadják a Földet és újra elkezdődik a háború (nagy robot lövi a másik nagy robotot). 

Visszatér (sajnos) főszereplőként Shia LaBeouf aki szerintem irgalmatlanul idegesítő volt mindkét eddigi részben. Megan Fox azonban nem lesz benne az új részben hanem egy Rose Huntington-Whiteley nevű modellt kap Sam maga mellé. Michael Bay továbbra is a rendezői székben marad és azt ígérte, hogy ez a film teljesen más lesz mint az előző kettő, mélyebb sztorit ígért és azt, hogy Shia LaBeouf most komoly szereplő ként fog feltűnni. Na hát nagyon kíváncsi leszek mi valósul meg ezekből.

Azt el kell ismerni, hogy a trailer alapján a film nagyon látványosnak ígérkezik de egy film attól, hogy látványos még nem lesz jó. Személy szerint én Christopher Nolannel értek egyet akinek nagy csodálkozást váltott ki az a mondata amikor kijelentette, hogy a harmadik Batman film sem lesz 3D-ben, majd hozzá tette, hogy ő nem azt akarja, hogy az emberek azért nézzék a filmjét mert effekt parádé van benne és 3D hanem azért mert ezek nélkül is jó filmet készített aminek van egy remek sztorija és mondanivalója, és azért belátható az hogy a nagy robot lövi a másik nagy robotot hát nem egy kreatív ötlet. Szerintem ez egy remek felfogás és nem hiába az hogy Nolannek gyakorlatilag nincsen rossz filmje.

Aki azonban szereti a Transformers sorozatot az menjen el egy vetítésre amely hazánkban 2011. június 30.-án veszi kezdetét.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr612972702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása