jún.
08.

E3 2011: Need for Speed - The Run

Autóverseny amiben kiszállhatunk a járgányból. Az új NFSben megtehetjük, ugyan nem akkor amikor a kedvünk tartja. De a sztori különböző pontjain hősünk kiszáll a verdájából, hogy látványosabbnál látványosabb akciójelenetek közepette beszálhasson egy másik járgányba (igen kb. erről dumált a demozó ember). Ez talán a legszembetűnőbb különbség az eddigi részekkel szemben. És természetesen, hogy valami indoka is legyen mindennek, kapunk egy történetet is a manapság divatos száguldozós, gengszteres akciófilmek mintájára. Azért megnyugtatlak titeket, a mászkálós részek csak a játék 10%át teszik majd ki.

A játék a Dice Frostbite 2 grafikus motorját használja, ami remekül domborított a Bad Company játékokban, de kérdéses hogy egy autóverseny játékban mit tudnak kihozni belőle, nekem a demó alapján kifejezetten csúnyának tűnt a játék, otromba autók, ronda környezet az egyetlen pozitívum a főszereplő gyerek volt, akit meglehetősen részletesen kidolgoztak. A fejlesztők továbbá rendkívűl büszkék arra hogy a játékban az Avatarban is használt motion capture eljárásokat használták. Ami azt illeti szerintem nem erre kéne koncentrálni egy verseny játéban de ők tudják.

Mindenesetre korai lenne még lehúzni a játékot várjuk ki November 15.ét akkor majd minden kiderűl.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr732968472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tenke · http://tenke.hu 2011.06.10. 14:41:25

Persze valóságalapja ennek sincs semmi, de a grafikája állat lesz. és jó lesz zúzni egyet egy nehéz nap után. az nfseknek ennyi értelme van más nem :D
süti beállítások módosítása