jún.
08.

E3 2011: Modern Warfare 3

A játék amit senkinek nem kell bemutatni. A harmadik rész amit a Dead Space-ért felelős Sledge Hammer Games és az Infinity Ward csonka csapata készít, hű marad az előző részekhez és rátesz még egy lapáttal a hangulatra.

Kattintsatok a továbbra és bővebben is olvashattok a játékról!

 A helyszínekből egyenlőre csak két Amerikában játszódó küldetést láthattunk, az egyiken Manhattan utcáin vonulunk végig heves orosz tűz közepette, hogy aztán minigunnal írthassuk az ellenséges helikoptereket. Míg a másikban a víz alatt közelítünk meg egy tengeralattjárót, hogy miután végig lövöldöztük magunkat az utunkba kerülő katonákon egészen a vezérlő teremig társunk segítségével elindítjuk az önmegsemmisítő folyamatot, hogy végűl egy motorcsónakos adrenalinbomba közepette meglépjünk a helyszínről.

 A játékban természetesen bejárjuk majd a fél világot, minden nagyobb városban és országban megfordulva. Amerikán kívül tiszteletünket tesszük Londonban, Párizsban, Prágában, Németországban, Afrikában meg még kitudja merre visz majd az utunk.

 A játékmenet nagyrészt a MW2 nyomdokain fog haladni, különösebb újításokról egyenlőre nem tudni. A demóban szembetűnő volt az hogy a fegyveren egyszerre két távcső volt, egy sima red dot ami a zárt területeken volt hatásos és ez elé lehetett egy rendes távcsövet feltenni, aminek segítségével a nagyobb távolságokra levő ellenfeleket lehetett leszedni könnyűszerrel. Ezen kívül az XM25 nevű lézeres célmegjelölővel ellátott gránátvetőt mutatták be, ami pontosan a cél közelében robbantja fel halálos töltetét (hogy fogják majd szidni a multiban ezzel nyomuló srácokat...). Az előző rész főszereplői természetesen benne lesznek a harmadik epizódban is, így viszontláthatjuk Price kapitányt, Soapot és az orosz terrorista Makarov is vissza tér.

 Jó látni, hogy az Infiniti Ward kulcsfiguráinak kiválása nem viselte meg a játékot. Úgy tűnik hogy ezúttal is egy minőségi háborús játékot kapunk, ami ugyan nem olyan reális mint a Battlefield sorozat, hangulatában mégis magasan veri a kategóriát.

 Ja és CodY most írt rám hogy teljesen eltűntetem a bejegyzését tehát szólok, hogy Ő is tett fel egy videót, mégpedig az újhullámos Sherlock Holmes film bemutatóját. El ne felejtsétek megnézni!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr172968619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CodY 2011.06.08. 20:51:02

Ember ennyit írni egy nap alatt:D

pizzapapa · http://warzoneonline.blog.hu/ 2011.06.08. 21:40:29

@CodY: Te se halnál bele ha segítenél barátom:)
süti beállítások módosítása