jún.
07.

Lara ahogy még sosem láttátok

Noha mindenki kedvenc régésznőjének legújabb kaladjából láthattunk képeket és a sztoriból is hallhattunk részleteket, most végre megnézhetjük a játék első trailerét is. Az új felvonásban a Crystal Dinamics teljesen új megközelítést alkalmaz mint az eddigi részekben. Ezúttal ugyanis egy előzményt kapunk és kiderül hogy Lara miért is kezdett bele régész karrierjébe.

A sztori szerint Ms. Croft hajótörést szenved miközben egy expedíció helyszínére utazik és egy szigeten köt ki. Mint már említettem ezúttal egy tapasztalatlan, kezdő Larát terelgetünk majd, nem a megszokott vagány hősnőt. Így a játék elején meggyűlik majd a bajunk néhány olyan akadállyal, amit a korábbi részekben vígan megoldottunk miközben bejárjuk a teljesen nyitott szigetet. Kérdéses mondjuk hogy egy ilyen felállás mennyire fekszik majd a régi Tomb Raider fanoknak. Az azomban mindenképp bíztató, hogy a kiadó Square Enix rendkívül nagy pénzeket ölt a projektbe, így a fejlesztőknek tényleg csak arra kell koncentrálni, hogy minnél többet hozzanak ki a játékból.

Az E3 után remélem minnél több infót tudunk veletek megosztani. Addig is nézzétek meg a játék trailerét.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr522963423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása