jún.
07.

E3 2011: Assassin's Creed: Revelations

Az AC2-ben megismerkedhettünk Ezzioval és a mi kezeink alatt vált igazi harcossá. A Brotherhood tovább vitte a történetet minek végére Ezzio a bérgyilkosrend vezetőjévé lépett elő. És noha az Ubisoftnak esze ágában sincs megszüntetni az Assassin's Creed sorozatot, a Revelations lesz az utolsó rész amiben találkozhatunk a fentebb említett bérgyilkos vezérrel.

Mióta ismerem a sorozatot minden része hozzátett valamit, javított a játékmeneten. És nem úgy tűnik hogy pont most fognak leállni a csiszolgatással. Az Eagle Sense képesség segítségével ezúttal láthatjuk az ellenséges katonák utvonalát és a füstbomba ködében fuldokló ellenfeleket is könnyebben megtalálhatjuk. Apropó bombák ezúttal a megfelelő összetevőkből összerakhatunk saját bombákat is.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr42963847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása