jún.
05.

Az emberek és a vámpírok harca folytatódik

Egy viszonylag új megközelítésű vámpírfilmet kapunk A pap - Háború a vámpírok ellen című filmben. A történet egy lepusztult, posztapokaliptikus környezetben játszódik ahol egy új mutáns vámpír faj öli az embereket és csak azokon a helyeken lehet megélni ahol az egyház védelmet biztosít. Főhős papunk(Paul Bettany) is egy ilyen erődítményben él azonban egy vámpírhorda elrabolja az unokahúgát. Dacolva szent fogadalmával hősünk a megmentésére siet azonban engedetlenségéért az egyház kiátkozza. Útja során segítő társai is akadnak, az egyikük az elrabolt lány vőlegénye aki mellesleg seriff is egyben(Cam Gigandet) illetve velük tart még egy katonapapnő(Maggie Q) akinek különleges képességei vannak.

Akik szeretnének csatlakozni hozzájuk félelmetes útjuk során azok ne hagyják ki és menjenek el a mozikba ahol 3D-ben is átélhetik a félelmetes kalandokat! A magyarországi premier 2011. június 9.-én lesz. Addig is itt egy kis kedvcsináló előzetes de mielőtt megnézitek látogassatok el új társoldalunkra a Perfect Insanity blogra ahol remek filmelemzéseket láthattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr892958326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása