jún.
04.

Batman új társa

Egy árnyék járja Arkham City háztetőit és lesből teríti le ellenfeleit. De ezúttal nem a sötét lovag az. Az árnyék gazdája nemrég szabadult az elmegyógyintézetből és nem a békéért küzd, sokkal inkább a káoszban és a pusztításban leli örömét. 

Ha meguntuk hogy folyton a jó ügyért harcolunk Batman bőrében, akkor az Arkam Cityben lehetőségünk nyílik leváltani a jó öreg denevért egy jóval dögösebb hősre, a batman univerzum leghíresebb tolvajára a macskanőre és kedvünkre garázdálkodhatunk a városban. Ugyanis az Arkham Cityben Ő is játszható karakter lesz.

Igaz így szárnyak híján nem vitorlázhatunk kedvünkre Arkham városában, ám ez nem azt jelenti hogy pont a macskanő ne tudna játszi könnyedséggel közlekedni. Karmos kesztyűnk segítségével megmászhatjuk a házfalakat és ostorunkkal pedig Jones professzort megszégyenítő módon lengedezhetünk. A harcrendszer sokkalta gyorsabb és akrobatikusabb lesz mint a denevérember esetében. Ám hozzá hasonlóan kapunk egy a detektív módhoz hasonló extrát, amit ezúttal a  baromi eredeti Thief Vision névre kereszteltek. Ennek segítségével deríthetjük fel, hogy milyen értéket rejt leendő áldozatunk zsebe, valamint a rejtett bejáratok feltérképezésére is használhatjuk. A macskanő amúgy Grey DeLisle hangján fog megszólalni aki már jópár játék szereplőnek kölcsönözte a hangját.

A Batman fanokat megnyugtatom, a játék központi karaktere továbbra is a sötét lovag marad és a történet is jórészt rá fog koncentrálni. De ennek ellenére szerintem mindenképp üdítő folt lehet, ha csak kis időre is átvenni az irányítást a macskanő felett. A játék megjelenéséig már csak pár hónapot kell várni, November 18.-a a jelenlegi dátum, amikor elszabadul a pokol Arkham City utcáin. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr902955365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2011.06.04. 17:13:19

Szia. Nagyon jó blogot alkottál meg, kifejezetten érdekes és igényes a tartalma. Benne lennél egy esetleges linkcserében? Előre is köszönöm: Frog
( www.perfectinsanity.blog.hu )
süti beállítások módosítása