jún.
03.

Hogyan vehették át a majmok a hatalmat az emberek felett?

A Majmok bolygója: Lázadás című filmben erre kapjuk meg a választ. Az új film a majmok fellázadásáig vezeti vissza a történetet. Ahogy az lenni szokott egy génmanipulációs kísérlet következtében a tesztalanynak használt majmoknak megnő az intelligenciájuk és emberi gondolkodás módjuk lesz. Rájönnek ha összefognak legyőzhetik az embereket. A lázadást egy Caesar nevű csimpánz robbantja ki akit emberek neveltek fel.

A történet San Fransiscoban játszódik. Érdekesség, hogy ezúttal a majmokat teljesen digitális módszerekkel fogják bemutatni. A látványért ugyanaz a cég felel mint az Avatar esetében. A magyar mozipremier 2011. augusztus 18.-án esedékes. Addig is itt egy magyar feliratú előzetes.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr492953868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása