jún.
01.

Az új DeusEx a kalózok áldozata lett

Bizony az eredetileg csak idén augusztusra tervezett játék nemrég kikerült internet ország sötétebb vizeire. És néhány torrent oldalról már tölthető is a játék félkész verziója. Ami ugyan nem tartalmazza a teljes játékot de még így is kétség kívűl nagy érvágás lehet a fejlesztő Eidos számára. A youtubera pedig már fel is került a játék első 10 perce...

Figyelem Spoiler Veszély! Ha nem szeretnél részleteket megtudni a játékból akkor ne nézd meg a videót. Ha viszont kíváncsi vagy rá mit hoztak össze a fejlesztők akkor most megnézheted.

Még május elején törték fel az Eidos szerverét ahonnan egy rakat személyes adaton kívül még két fejlesztés alatt álló projectjük anyagát lopták el.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr632948448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása