máj.
28.

Szponzorok és egy újabb szülinapos

Először is örömmel jelenthetem, hogy támogatókra leltünk a Baaad Movies szerkesztőségének két tagja, Sorter és BlackSheep személyében, akik igen nagy névnek számítanak az internetes videóbemutatók világában. Készségesen belementek abba, hogy társoldalak legyünk, és már fel is tüntettek minket a linkblogjukban, úgy hogy itt az ideje, hogy Pizzapapa is hasonlóképpen tegyen, ezúton is üzenem neki, hogy hozzon létre egy "Támogatóink" fület és tüntesse ott fel a Baaad Moviest, nehogy a végén még hálátlanoknak tűnjünk, akik nem tartják be a szavukat. :-)

Tegnap, azaz május 27-én volt Christopher Lee 89 (!) születésnapja. Hogy Cody kedvenc szófordulatával éljek, őt nem nagyon kell bemutatnom nektek, hiszen 1984 óta számtalan filmben és sorozatban szerepelt, sőt, nem egy számítógépes játékba is kölcsönözték a hangját. Talán az egyik leghíresebb filmje az 1958-as Dracula, amelyben a címszereplő vámpírt alakítja. A fanatikus Star Wars rajongók viszont, mint jómagam is, Dooku gróf megformálásáért ismerjük a legjobban. Külön érdekesség, hogy a Dracula című filmjében Peter Cushinggal játszott együtt, aki szintén szerepelt a Star Warsban, méghozzá az egyik klasszikus epizódban, mint Wilhuff Tarkin. De semmiképpen se hagynám figyelmen kívül Christopher Lee a Gyűrűk Ura trilógiában betöltött szerepét, ahol Szarumánt alakította. A valószínűleg 2012-ben bemutatásra kerülő A Hobbitban szintén magára ölti majd a fehér mágus szerepét. 89 év bizony hosszú idő és a mai napig egy rendkívül foglalkoztatott színész, annak ellenére, hogy az öreg Lee már nagyon benne jár a korban. Kívánom, hogy éljen még sokáig. :-)

 Jelentem megtörtént(pizzapapa)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr12938267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása