máj.
24.

Hírek játékországból

Amíg elkészül az újab bemutató addig kaptok egy válogatást a frissen megjelent és még megjenésre váró játékok közül.

 

Modern Warfare 3
Az Activision úgy döntött nem hallgatnak tovább, ugyanis tegnap megjelent a Modern Warfare 3 első igazi trailere. A játék még ez év November 8.án megjelenik. Valamint fellőtték a játék hivatalos oldalát is.


Duke Nukem Forever
A végtelen várakozás úgy tűnik mégis véget ér ugyanis június 14.én megjelenik a Duke Nukem Forever. A játék négy fejlesztő stúdió kezén ment át. Gorge Broussard ígérete szerint az új Duke minden tekintetben hű marad majd a nagy elődhöz.

Dungeons & Dragons: Daggerdale
A D&D fanok mától újabb játékot tehetnek a gyűjteményükbe. A Daggerdale egy akció-rpg mix amit mind egyjátékos és négyszemélyes coopban is lehet majd nyomni.Rengeteg területet és fegyvert ígérnek az Ataris srácok. A játék a D&D szabálykönyvének negyedik kiadását használja majd.

Dirt 3
Homok, föld út, hómező? Lényeg hogy guruljon rajta a járgány. Szintén ma jelent meg a Colin McRae Dirt harmadik felvonása. Hamarosan tesztet is kaptok!

Bioshock Infinite
Rapture a múlté ezúttal nem a vízalatti várost látogatjuk meg. Helyette inkább a felhőkbe költözünk a BioShock harmadik része ugyani egy bizarr steampunk beütésű lebegő városban fog játszódni. Többet majd valószínüleg az E3 után tudunk meg.

Dead Island
A Dead Risingban egy kaszinót járhattunk be, itt egy komplett szigetet, temészetesen tele zombikkal ezúttal FPS nézetben.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr952929588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása