máj.
24.

Újabb nap egy hatalmas buli után

A 2009-ben nagy sikereket köztük Golden Globe-díjat elért Másnaposok elérkezett a második részéhez! A fiúk ezúttal Thaiföldön ünneplik Stu eljegyzését. Azonban ismét jön a reggel és a srácok totális rövidzárlatra ébrednek, majd fejfájósan próbálják kideríteni, mi történhetett velük az előző éjjel. Ezúttal sem lesznek restek felforgatni mindent csak ezúttal mindezt Bangkok városában teszik. A főszereplők természetesen változatlanok. Ismét láthatjuk Bradley Coopert mint Phil, Ed Helmst mint Stu és persze Zach Galifianakist mint Alan.

Ha ti is voltatok már másnaposak vagy lesztek:) akkor nézzétek meg a srácok újabb kalandjait a moziban! A magyar premier 2011. május 26.-án esedékes. Addig is itt a magyar nyelvű előzetes.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr152928449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása