máj.
22.

Előzetesek

Mivel még továbbra sem tudok saját videóbemutatót felmutatni, ezért ígéretemhez híven ezúttal néhány előzetessel jelentkezek a jövő filmjeiről és sorozatairól... Utóbbi esetében, hogy pontosítsunk, csak egyetlen sorozatról beszélünk, hiszen a legtöbb sorozat idei évadja csak nemrég ért véget, még túl korai lenne előzeteseket bemutatni a következő évadokról... Talán a Comic-Con után majd szép lassan elkezdenek megjelenni az első sorozat trailerek... De addig is íme két előzetes a Star Wars: A Klónok Háborúja című 3D animációs sorozat negyedik évadjáról, melynek alcíme a Battle Lines lesz a rendező, Dave Filoni szavai alapján.





A továbbiakban pedig 2011-ben debütáló filmek előzeteseit láthatjátok...

Halálos Iramban: Ötödik Sebesség
Fast Five




Thor
Thor




A Karib-Tenger Kalózai: Ismeretlen Vizeken
Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides




Másnaposok 2.
The Hangover: Part II.




X-Men: Az Elsők
X-Men: First Class




Zöld Lámpás
Green Lantern




Transformers: A Hold Sötét Oldala
Transformers: Dark Of The Moon




Harry Potter És A Halál Ereklyéi, 2. Rész
Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 2.




Amerika Kapitány: Az Első Bosszúálló
Captain America: The First Avenger




Johnny English Újratöltve
Johnny English Reborn



 
Egyelőre ennyi, majd még jelentkezem, valószínűleg egy élménybeszámoló formájában, hiszen jövő héten ismeretlen vizekre hajózok Jack Sparrow kapitánnyal, hogy megleljük az ifjúság forrását, mindezt 3D-ben. Hiába, kalóznak lenni jó. :-)

Sajnos változott a terv, és mégsem megyek a héten moziba, majd csak a szóbeli érettségik után, amelyekre tényleg nem ártana tanulnom ahelyett, hogy a 24 harmadik évadát darálnám... xD

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr702923873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása