máj.
21.

"Terjeszkedünk" - Avagy mesék a gépházból

Vagyis csak próbálunk, de ennek érdekében megteszünk mindent. Nem titkolt célunk hogy világhírű blog legyünk (majd az így szerzett befolyásunkkal világuralomra törjünk). Ám hogy ezt elérjük, tudnunk kell hogy mit akar a nép. Úgyhogy azt tesszük mint a legtöbb frissen induló oldal, gyártunk magunknak elérhetőségeket. Először is van nekünk egy e-mail címünk:

blog.jatekbarlang@freemail.hu

(gmailest akartunk mert az menőbb, de nehezebb regisztrálni rá mint gondolnátok:)

Ide küldhettek nekünk gratulációt, óhaj-sóhajt, anyázást valamit, amitől érezzük hogy nem csak magunknak csináljuk itt a cikkeket.

 Valamint, manapság már nem élet az élet a magasságos fészbúk nélkül sem. Épp ezért hamarosan fellőjük az oldal profilját mert milyen gáz már hogy valaminek nincs fészbúk profilja (ezek szerint én is gáz vagyok? na mindegy.....) Tehát amint kész leszünk vele lájkolhattok, barátnak jelölhettek minket, meg még mit tudom én hogy mit lehet ott csinálni.

Ennyi volna a helyzetjelentés!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr662920906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása