máj.
21.

Nyakunkon az E3

Nyakunkon az E3

Bizony már csak 17 nap van hátra a játékipar egyik legnagyobb bemutatója az E3 június 7.-ei kezdetéig.  A rendezvényt az angyalok városában azon belül a Los Angeles Convention Centerben tartják. És ahogy az utóbbi pár évben ezúttal is csak az előre regisztrált újságírók vehetnek rajta részt. Idén különösen sok újdonságot ígérnek nekünk. És ugyan személyesen nem lehetünk ott, igyekszünk majd minél több infót megosztani veletek az eseményről.

A játékok terén jó pár nagy név folytatását jelentették be. Csak néhány név a teljesség igénye nélkül:

Assassin’s Creed 3

Battlefield 3

Batman Arkham City

Bioshock Infinity

Elder Scrolls: Skyrim

Hitman 5

Tomb Raider

Ám ez csak töredéke a rengeteg játéknak amit bemutatnak majd. A teljes listát itt nézhetitek meg:

http://kickarss.com/general/general-game-news/259-e3-2011-confirmed-and-rumored-games

 A hírek szerint konzol téren is rengeteg bejelentés várja majd az infóra éhes újságírókat és olvasóikat. Ami már biztosan ott lesz az a Nintendo új gyermeke a Wii2. Ezen felül várható még a Sony PSP-jét leváltó Sony NGP kézi konzol. A két nagy öreg a PS3 ill. az Xbox360 utódairól egyenlőre nincs információ. És noha már jó ideje köztünk vannak, nem valószínű hogy idén fogják őket leváltani.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr12921466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása