máj.
19.

Hírmorzsák

Először is szeretnék ezúton is gratulálni Codynak és Pizzapapának azért, hogy a vártnál sokkal hamarabb elkészítették az első videóbemutatójukat, és nem is akármilyet. Nekem kifejezetten tetszett, egyedül a hang minőségével voltak problémáim, de ettől függetlenül a srácok remek munkát végeztek, és igazán elnézhetjük nekik, hiszen ez még csak az első videójuk. :-)

Az én első videóbemutatóim megjelenésére még egy kicsit várni kell, hiszen ahogy már kollégáimnak is jeleztem, én viszonylag későn kezdek majd el videókat gyártani. Ennek több oka is van. Az egyik az, hogy még az intróm sincs kész, sőt, még el sem kezdtem megcsinálni, de az alatta hallható zenét már kiválasztottam és nagyjából azt is tudom, hogy milyen jeleneteket tartalmaz majd. Sőt, már jó néhány poént is kitaláltam a jövőbeli videóimhoz, remélem a ti tetszéseteket is elnyeri majd. De hát ez van, maximalista vagyok, szeretném a lehető legjobb munkát végezni, hogy hasznos és méltó szerkesztőtársa legyek Codynak és Pizzapapának. Annyit elárulhatok, hogy az első videóbemutatómban a John Q: Végszükség című 2002-es filmet fogom bemutatni, melynek főszereplői nem mások, mint Denzel Washington és James Woods.

De most már elég a mellébeszélésből, ideje rátérni arra, amiről ez a bejegyzés tulajdonképpen szól, a hírekről. Sajnos ezúttal nem szolgálhatok jó hírekkel. Az első rossz hír az, hogy a Doktor House következő, azaz nyolcadik évadja valószínűleg egyben az utolsó is lesz. Bár én személy szerint ezt nem tartom annyira rossz hírnek, annak ellenére sem, hogy én is rajongok ezért a sorozatért. Bár a nézettsége még mindig viszonylag stabil, körülbelül tíz millió nézőt csábít a képernyők elé hetente. A nyolc év az bizony szép életkor, kevés sorozat mondhatja el magáról, hogy megélte a nyolc évadot, és mindazt úgy, hogy a minősége nem romlott drasztikusan. A 24 című sorozat is rendkívüli népszerűségnek örvendett, végül nyolc évaddal és egy másfél órás filmmel, a Redemptionnel a háta mögött ért véget. Talán így lesz a legjobb, hiszen ahogy mondani szokták, a csúcson kell abbahagyni.

A második rossz hírem szintén a Doktor House-szal, azon is belül a következő, nyolcadik évaddal kapcsolatos. Ugyanis a Dr. Lisa Cuddy-t játszó színésznő, Lisa Edelstein szerződése ebben a hónapban jár le, amit azóta sem sikerült megújítani, és úgy döntött, hogy nem tér vissza a nyolcadik évadban.

"Alapos átgondolás után úgy döntöttem, tovább lépek némi csalódottsággal és azzal, hogy egy olyan karaktert hagyok hátra, akit imádtam hét évig játszani és egyúttal izgatottan várom az új lehetőségeket a színészet és producerkedés terén."

Katie Jacobs, a Doktor House producere az alábbi módon kommentálta a történteket.

"Lisa értékes tagja a szereplőgárdának. Megnézem, hogy más színésznő mikor lenne képes olyan dolgokra, amiket ő játszi könnyedséggel tesz. A dráma, a komédia, az intelligencia és a szexisség skáláin mozog egyszerre… Egyikünk terveiben sincs benne, hogy Lisa nem tér vissza a sorozatba."

Az előző hét évadtól eltérően a készítőknek ezúttal szűkebb költségvetéssel kell dolgozniuk, és elterjedt az a kósza szóbeszéd is, hogy Lisa Edelstein talán ennek lett az áldozata, és emiatt hagyja el a sorozatot. A többi főszereplő, Hugh Laurie, (Dr. Gregory House) Omar Epps, (Dr. Eric Foreman) Robert Sean Leonard, (Dr. James Wilson) Peter Jacobson (Dr. Chris Taub) és Olivia Wilde (Dr. Remy "Tizenhármas" Hadley) már aláírta a szerződést, egyelőre még Jesse Spencer (Dr. Robert Chase) sorsa is kérdéses.

Forrás: www.doktorhouse.hu

Jut eszembe, ma van A Karib-Tenger Kalózai: Ismeretlen Vizeken című film magyar premiere. És azért hangsúlyozom ki, hogy a magyar premiere, mert a szerencsétlen amerikaiaknak még egy napot várniuk kell erre a napra. Jómagam majd a csúcsidő lecsengése után ülök be a mozikba, hogy megnézzem 3D-ben, mert semmi pénzért nem hagynám ki. Javaslom, hogy ti se tegyétek. :-)

Legközelebb néhány előzetessel jelentkezem majd, de addig is jó szelet kívánok mindenkinek!

Címkék: hírek sorozat film

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr522916521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hachi-chan 2011.05.19. 20:17:23

A Cuddy-s hír elég elszomorító :\ Kíváncsi vagyok, hogy vajon hogyan fog "eltűnni" a sorozatból...
És ki kell, hogy javítsalak. Már 18-a óta megy a Karib 4 a mozikban, bizony :P
süti beállítások módosítása